Spring naar inhoud

Heel veel ijsjes

 
Het einde van mijn fotoproject
 
Zoals ik ook ben begonnen op een woensdag in december, zo eindig ik vandaag ook op een woensdag in december. Op vijf december 2012 begon hier mijn project en 365 dagen lang heb ik genoten van alles wat ik tegenkwam. Het heeft niet iedere dag tot een foto geleid, maar toch is mijn doel bereikt: mijn ogen open hebben voor al het moois wat een dag te bieden heeft en genieten van mijn leven! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 40 andere volgers

Lees meer van mij