Spring naar inhoud

Regenliefde

Regen is nat, koud en verschrikkelijk. Dat is wat we hebben geleerd. Net als paraplu’s opsteken, ons verstoppen in onze kraag, schuilen en klagen. Ik vind dat jammer. Ik hou enorm van de zon en de vrolijke sfeer bij zonnig warm weer. Maar ik kan ook enorm genieten van de regen. Hoe het me kan verfrissen. Hoe het me uit mijn soms piekerende koppie kan halen. Hoe het een heerlijke geur verspreidt als het de grond en de planten raakt (weet je dat die geur petrichor heet?!). Hoe het prachtig contrast geeft en machtige wolkenluchten. En hoe mooi het eruit ziet als regendruppels als parels op blaadjes en bloemen blijven liggen. Regen kan zo fijn zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s