Spring naar inhoud

Reizen in m’n hoofd

Hoewel het alweer 3,5 jaar geleden is, teer ik nog steeds op mijn herinneringen en foto’s van mijn backpackreis door Zuid Oost Azië. Zoveel mooie beelden gezien, zoveel van mezelf geleerd en zoveel inspirerende inzichten opgedaan. De reis heeft me veranderd en daar ben ik dankbaar voor. Nu reis ik in mijn hoofd. Ook in Nederland probeer ik met dezelfde open mindset rond te lopen en open te staan voor spontane ontmoetingen, wendingen en voor alle lessen en inzichten die de dag me biedt. Reizen is een mentaliteit. Dat kan overal, ook in je eigen woonplaats.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s