Spring naar inhoud

Inner voice

Het is een uitspraak naar mijn hart. Steeds meer en meer ben ik in de afgelopen jaren naar mijn innerlijke stem gaan luisteren. Vooral mijn onderbuikgevoel of iets klopt, veilig voelt of me enthousiast maakt. Mijn innerlijke wijsheid heeft het nog nooit aan het verkeerde eind gehad en ik voel me veel rustiger en minder bang als ik dat stemmetje serieus neem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s