Spring naar inhoud

Behoorlijk tevreden

Er mag dan soms vanalles misgaan op een dag of in een week. Niet lekker geslapen, stomme gesprekken gehad, niet matchende verwachtingen met Sander of verzin ook maar wat…. maar alles bij elkaar ben ik toch wel behoorlijk tevreden over mijn leven nu. Met werk, vrijwilligerswerk, vrienden, familie, mijn huisje, mijn katten en mijn relatie. Ik mag zeker niet klagen. En moest dan ook glimlachen toen ik ’s avonds laat moe op het station dit plaatje zag. Thanks for the reminder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s