Spring naar inhoud

Schitterend (letterlijk)

Ik kan enorm genieten van de wolkenluchten. Zeker door ons Nederlandse platte landschap blijft er eigenlijk meer ruimte over voor de lucht en de soms werkelijk indrukwekkende wolkenluchten. Met nu al een paar dagen superwarm zomerweer, is de lucht al een paar dagen egaal helderblauw. Lekker zomers, maar qua wolken een beetje saai. Vandaag was ik dan ook helemaal in mijn nopjes door dit prachtige wolkje, waar de zon zo schitterend achter vandaan kwam. Wat een mooi gezicht weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s