Spring naar inhoud

Omring je met mooi

Ik word blij van mijn huis. De mooie planten en de gele muur in de woonkamer. De lange planken voor potten voorraad in de keuken. De gang met mooie pentekeningen uit Thailand. En vooral het toilet, vol reisfoto’s, fotoboeken van diezelfde reis en inspirerende leesboeken. Ik word gelukkiger als ik mezelf bewust omring met mooie dingen. Daarom heeft sinds gisteren ook mijn favoriete verzameling weer een plekje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s