Spring naar inhoud

Bakkersbui

Bakken en koken zijn twee dingen waar ik enorm van geniet. Hoe tomaat en paprika samen met bepaalde kruiden en een specifieke manier van bereiden zo’n nieuwe lekkere combinatie kunnen maken. Of hoe bloem en suiker en stukjes chocolade samen een plakkerig deeg vormen en dan als koekjes uit de oven komen. Het creëren, iets nieuws maken, het is zo leuk om te doen. En alles wat je zelf maakt smaakt lekkerder, al is het alleen maar omdat je er zoveel liefde en aandacht in hebt gestopt. Koken doe ik regelmatig, want eten moet je iedere dag en het kan heel gezond. Bakken doe ik bijna nooit, want alles wat je maakt wil je opeten en ik laat liever niet wekelijks zoveel zoets door mijn slokdarm naar binnen gaan. Maar nu is bijna feest want dit weekend word ik 27 jaar. Dus eindelijk weer eens een goede reden om zoetigheid te bakken, en genoeg mensen om het mee te delen. Twee taarten, maar als voorproefje deze superlekkere chocolate chipcookies. Noms!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s