Spring naar inhoud

Experimenteren en proberen

Hoewel ik heel lang een moeilijke eter ben geweest, heb ik de afgelopen jaren ontdekt dat ik koken superleuk vind om te doen. Daardoor ben ik ook een stuk makkelijkere eter geworden. Ik geniet er enorm van om te experimenteren en proberen. Zelf naanbrood maken, chocoladenotenrotsjes smelten, uitproberen met verse en (zelf) gedroogde kruiden. Daarbij vind ik het een mooie oefening om niks weg te gooien maar alles te conserveren, verwerken of in dit geval drogen om het later alsnog te kunnen opeten. Ben benieuwd of dit projectje dille lukt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s