Spring naar inhoud

Verser dan vers

Wat ik zo leuk vind aan mijn moestuin, is dat het me veel dichter bij de oorsprong van mijn eten brengt. Zelfs nu ik nog lang niet kan oogsten, vind ik het gaaf dat ik zo met mijn neus op de groei van mijn sperziebonen en radijsjes zit. Ik ben me er veel meer van bewust hoeveel tijd en aandacht er zit in de productie van alles wat ik eet. Extra fijn is het dat alles wat je zelf hebt verbouwd, verser dan vers op je bord terecht komt. En dus ook zo smaakt: vers en enorm smaakvol. Net als deze frambozen, die een mede-moestuinder me aanbood. Heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s