Tekst

Ik ben een woordenmens en een verhalenverteller. Ik schrijf in opdracht teksten voor websites, flyers, nieuwsbrieven, posters, blogs, columns, tijdschriften en sociale media.

Content maken

Tekst is belangrijk. Ook in deze steeds meer digitale wereld vol flitsend beeldmateriaal, blijft tekst een cruciaal medium om mensen te trekken, overtuigen, verleiden en vermaken. Een goede tekst schrijven doe je niet zomaar. Vaak weet je wel wat je wilt vertellen maar heb je geen idee hoe je dit moet verwoorden. Daarom help ik je graag met het verwezenlijken van de tekst die jij in gedachten hebt. Met jouw ideeën en mijn taalvaardigheid komen we samen tot een mooi product. Ik schrijf informatieve en zakelijke teksten, vermakelijke en inspirerende teksten. Ik schrijf onder andere teksten voor websites, flyers, nieuwsbrieven, posters, blogs, tijdschriften en producten.

Corrigeren en/of redigeren

Ik schrijf niet alleen teksten, ik kan je ook helpen bij het verbeteren van jouw eigen teksten. Als taalnazi en grammaticale muggenzifter help ik graag een handje bij het herschrijven, controleren en verbeteren van jouw verhalen en teksten.

Heb je zelf een blog, artikel, scriptie, nieuwsbrief of flyer geschreven maar wil je er zeker van zijn dat deze foutloos en correct geschreven is? Ik kan je helpen met het kritisch doorlezen en nalopen van jouw tekst. Hierbij kijk ik naar eventuele fouten in de spelling en grammatica, maar kan ik ook aandacht geven aan de stijl en vormgeving.

Wanneer je wilt dat ik dieper naar de inhoud van de teksten kijk, kan ik je geschreven stukken ook redigeren. Hierbij besteed ik naast grammatica en spelling ook kritische aandacht aan de stijl en inhoud van het stuk: komt de inhoud van het stuk over? Is het zo geschreven dat het aansluit bij de doelgroep? Is het niet te saai of juist te gemaakt hip geschreven? Ook zorg ik ervoor dat jouw verzameling geschreven teksten samen één geheel vormen, in dezelfde sfeer en stijl.

 

Spredle

Betaalbare relevante online marketing voor het midden- en kleinbedrijf in een totaalpakket: een website, blogberichten, nieuwsbrieven, social media content en advertizing. Dat doet Spredle.

Globonaut

Globonaut

Globonaut is een open storytelling platform waar over cultuur, natuur en reizen wordt geschreven door iedereen die wil. Globonaut staat voor inhoudelijke verhalen die een verschil kunnen maken.

Praktijk van Waarde

Praktijk van Waarde

Met veel ervaring en oprechte interesse biedt Van Waarde psychologische hulpverlening, relatietherapie en coaching aan in Dordrecht. Om toe te werken naar een goed leven in verbondenheid met jezelf en anderen.

Road 2

Road 2 is een stichting opgericht door twee jonge ondernemers uit de omgeving van Rotterdam. Road 2 heeft de missie om elk jaar één goed doel financieel te ondersteunen.

The Slide Wich

Een ovenvers uniek, langwerpig broodje dat je zo naar binnen kunt schuiven. Dat is The Slide Wich, een nieuwe broodjesketen in Thailand, dat beetje van de westerse wereld naar het moderne Azië brengt.

Super Brains

Super Brains is een unieke ADHD-app met tips, reminders en persoonlijke support. Bedacht, ontworpen en ontwikkeld met gevoel voor wat werkt en leuk is door een team van behandelaars, onderzoekers en ervaringsdeskundigen.

ETZ Tilburg

Onverklaarde lichamelijke klachten zoals chronische pijn of vermoeidheid kunnen voor veel beperkingen in het dagelijks leven zorgen. Het Centrum voor Psychosomatiek in het Elizabeth Twee Steden Ziekenhuis (ETZ) biedt hulp.

Create a website or blog at WordPress.com